Skip to main content
x
 • Vierdejaars Wetenschappen doorgronden stille waters

  Onze 4de-jaars Wetenschappen namen in het provinciaal natuurcentrum deel aan het Citizen Science project 'Stille waters doorgronden'. Zowel chemisch als biologisch leerden ze de waterkwaliteit bepalen. Dankzij de goede begeleiding, het mooie weer en de enthousiaste leerlingen werd het een leerrijke én toffe uitstap.

 • Breng je sportclub naar school

  Onder het motto 'Breng je sportclub naar school' mochten de leerlingen van campus Ursula vandaag in de outfit van hun sportclub naar school. Dit initiatief werd door 'Sport Vlaanderen' in samenwerking met MOEV in het leven geroepen.
  Omdat wij beweging en sport belangrijk vinden, zetten we dit initiatief extra in de kijker. Onze leerlingen betraden vandaag 'lenig' de school en bewogen zich al kronkelend onder een touw naar de speelplaats.

 • 1
  Eerstejaars ontdekken talenten tijdens mini-oriënteringstrajecten

  Vrijdag 13 september was voor de eerstejaars een geluksdag. Vol enthousiasme namen ze deel aan één van de volgende trajecten: voeding en horeca, Engels, sport, STEM- techniek, STEM-wetenschappen, economie en organisatie, maatschappij en welzijn of kunst en creatie. 

 • 1
  Inleefdagen voor onze eerstejaars b-stroom

  Donderdag 12 en vrijdag 13 september waren geen gewone lesdagen voor onze eerstejaars b-stroom. Zij hadden inleefdagen met als thema "Zin in leren, zin in inleefdagen".

 • 1
  Verkeersweek laat onze eerstejaars nadenken over veilig verkeersgedrag

  In de 2e week van september organiseerden we een ‘Verkeersweek’ voor alle eerstejaars. Tijdens de Verkeersweken scherpen we het verkeersbewustzijn van onze leerlingen aan en laten we hen nadenken over veilig verkeersgedrag. De Verkeersweken zijn een initiatief van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) en de Vlaamse overheid.