Skip to main content
x

Internaat

Ben je tussen 12 en 18 jaar en wil je graag samen opgroeien met vrienden? Dan is ons internaat misschien wel iets voor jou. Naast goede studiebegeleiding heeft ons internaat ook nog heel wat andere troeven: van verse maaltijden, over leuke activiteiten tot het samen leven met leeftijdsgenootjes. Ons internaat biedt je ook de nodige regelmaat en structuur: tijd voor studeren, ontspannen en een gezonde nachtrust. 

Ons internaat is exclusief verbonden aan onze school. Een school met een ruim aanbod aan studierichtingen. Kies je voor een richting die bij jou in de buurt niet wordt aangeboden, dan kan je terecht op ons internaat. Maar ook familiale of sociale omstandigheden kunnen een rol spelen in de keuze voor een internaat.   

Ons internaat
STUDIEBEGELEIDING

STUDIEBEGELEIDING

ONTSPANNING

ONTSPANNING

PRAKTISCH

PRAKTISCH

Communicatie met de ouders

Uiteraard is het voor ons heel belangrijk om een goede band te onderhouden met je ouders. We steken dan ook tijd en energie om met hen in dialoog te gaan, over hoe je het bij ons doet, over wat er allemaal staat te gebeuren de komende weken... Ouders kunnen ons internaat ook op Facebook volgen om te ontdekken wat wij allemaal samen doen.

Samenwerking met de school

Een goede communicatie en dialoog tussen de internen, met opvoeders, ouders, school en eventueel andere begeleiders is voor ons van heel groot belang. Onze opvoeders onderhouden regelmatig contact met je leerkrachten (via Smartschool, klassenraad...) om je studieresultaten op te volgen en je beter te kunnen helpen met planning, organisatie en “leren leren”.

Ons internaat iets voor jou?