top of page

2B Voeding & horeca

Profiel
studierichting
  • Je maakt kennis met een brede waaier van activiteiten uit de voedingssector: restaurant - keuken en bakkerij - slagerij.

  • Je leert plannen en organiseren met inzicht op evenwichtige, eerlijke en duurzame voeding.

  • Je leert eenvoudig, actief en creatief handelen en probleemoplossend denken.

  • Je leert klantgericht communiceren.

  • Je leert aandacht hebben voor kwaliteitszorg, ergonomisch en veilig werken.

  • Je leert hygiënisch, milieubewust, duurzaam omgaan met grondstoffen.

  • Je wilt graag ontdekken of een job in de hotel- en restaurantsector, brood- en banketbakkerij, spek- en fijnkostslagerij iets voor jou is.

  • Je wilt graag voedsel bereiden.

  • Je wilt graag sociale en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen.

  • Je wilt graag basistechnieken kunnen toepassen in restaurant-keuken, bakkerij en slagerij.

Profiel
leerling
Lessentabel
Vak
Lestijden per week
Lestijden per week 2

Beeld

1

Engels

2

2

Frans

1

1

Godsdienst


2

2

Lichamelijke opvoeding

2

2

Maatschappelijke vorming

2

Muziek

1

Natuur & ruimte

1

Nederlands

3

3

Techniek

2

Wiskunde

3

3

Klasuur

1

1

Mini-oriënteringstraject

1

Voeding & horeca

10

Meer info over een andere studierichting?

Studierichtingen vergelijken?

Campus Ursula | 1e graad

Ursulinenstraat 2

3540 HERK-DE-STAD

013 35 54 30

Openingsuren

Elke weekdag open tijdens de schooluren:

Maandag tot vrijdag: 8u30 tot 17u
Woensdag: 8u30 tot 13u

Campus Amandina | 2e & 3e graad

Veearts Strauvenlaan 5

3540 HERK-DE-STAD

013 35 06 80

  • Facebook
  • Instagram
  • logo_smartschool_white_font_1296x256_edited

©2023 Sint-Martinusscholen | VZW KOHH

Ond. nr. 425.819.904

bottom of page