top of page

2B Voeding & horeca

Profiel
studierichting
  • Je maakt kennis met een brede waaier van activiteiten uit de voedingssector: restaurant - keuken en bakkerij - slagerij.

  • Je leert plannen en organiseren met inzicht op evenwichtige, eerlijke en duurzame voeding.

  • Je leert eenvoudig, actief en creatief handelen en probleemoplossend denken.

  • Je leert klantgericht communiceren.

  • Je leert aandacht hebben voor kwaliteitszorg, ergonomisch en veilig werken.

  • Je leert hygiënisch, milieubewust, duurzaam omgaan met grondstoffen.

  • Je wilt graag ontdekken of een job in de hotel- en restaurantsector, brood- en banketbakkerij, spek- en fijnkostslagerij iets voor jou is.

  • Je wilt graag voedsel bereiden.

  • Je wilt graag sociale en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen.

  • Je wilt graag basistechnieken kunnen toepassen in restaurant-keuken, bakkerij en slagerij.

Profiel
leerling
Lessentabel
Vak
Lestijden per week
Lestijden per week 2

Beeld

1

Engels

2

2

Frans

1

1

Godsdienst


2

2

Lichamelijke opvoeding

2

2

Maatschappelijke vorming

2

Muziek

1

Natuur & ruimte

1

Nederlands

3

3

Techniek

2

Wiskunde

3

3

Klasuur

1

1

Mini-oriënteringstraject

1

Voeding & horeca

10

Meer info over een andere studierichting?

Studierichtingen vergelijken?

bottom of page