top of page

A

5/6 Brood- en banketbakkerij

Profiel
studierichting

Brood- en banketbakkerij is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. Leerlingen ontwikkelen de vereiste competenties bij het bereiden en verkopen van brood- en banketbakkerijproducten. Ze verwerven hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en organisatie en beheer van een (banket)bakkerij.

  • Je gaat praktisch en creatief aan de slag met grondstoffen in de brood- en banketbakkerij.

  • Je bent sociaal en communicatief vaardig in functie van het klantencontact.

  • Je werkt georganiseerd, bent flexibel, kan samenwerken in team en werkt economisch en duurzaam.

Profiel
leerling
Lessentabel
Vak
Lestijden per week
Lestijden per week 2

Engels

2

2

Godsdienst

2

2

Lichamelijke opvoeding

2

2

Project algemene vakken

6

6

Brood- en banketbakkerij

20

20

Meer info over een andere studierichting?

Studierichtingen vergelijken?

Campus Ursula | 1e graad

Ursulinenstraat 2

3540 HERK-DE-STAD

013 35 54 30

Openingsuren

Elke weekdag open tijdens de schooluren:

Maandag tot vrijdag: 8u30 tot 17u
Woensdag: 8u30 tot 13u

Campus Amandina | 2e & 3e graad

Veearts Strauvenlaan 5

3540 HERK-DE-STAD

013 35 06 80

  • Facebook
  • Instagram
  • logo_smartschool_white_font_1296x256_edited

©2023 Sint-Martinusscholen | VZW KOHH

Ond. nr. 425.819.904

bottom of page