top of page

A

5/6 Brood- en banketbakkerij

Profiel
studierichting

Brood- en banketbakkerij is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. Leerlingen ontwikkelen de vereiste competenties bij het bereiden en verkopen van brood- en banketbakkerijproducten. Ze verwerven hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en organisatie en beheer van een (banket)bakkerij.

  • Je gaat praktisch en creatief aan de slag met grondstoffen in de brood- en banketbakkerij.

  • Je bent sociaal en communicatief vaardig in functie van het klantencontact.

  • Je werkt georganiseerd, bent flexibel, kan samenwerken in team en werkt economisch en duurzaam.

Profiel
leerling
Lessentabel
Vak
Lestijden per week
Lestijden per week 2

Engels

2

2

Godsdienst

2

2

Lichamelijke opvoeding

2

2

Project algemene vakken

6

6

Brood- en banketbakkerij

20

20

Meer info over een andere studierichting?

Studierichtingen vergelijken?

bottom of page